Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ZUMBA

Τι είναι η zumba... Λοιπόν, είναι ένα νέο είδος γυμναστικής που από την προσωπική  μου εμπειρία σας λέω ότι είναι απλά φανταστικό! Γι'αυτούς που βαριούνται τη γυμναστική το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Χορός μαζί με γυμναστική! Μην τρέξει το μυαλό σας στην αεροβική, ναι είναι αεροβική γυμναστική αλλά όχι όπως την γνωρίσατε στις αίθουσες του γυμναστηρίου. Για να δείτε και μόνοι σας θα σας δείξω παρακάτω βίντεο σχετικά. Σας το εγγυώμαι θα κολλήσετε!






3 σχόλια:

  1. η zumba ειναι πολυ ωραια.Απλα επειδη στην Ελλαδα ειναι σε αρχικο σταδιο, συνηθως τα μαθηματα γινονται σε χαμηλο επιπεδο, χωρις πολλες νεες κινησεις και χορογραφιες. Τι να πω? Ισως επειδη εχω κανω χρονια χορο να μου φαινεται ετσι, γιατι παντα ζητουσαμε απο το δασκαλο μια καινουρια φιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να κάνεις χορό θα ξέρεις κάτι παραπάνω! Και να σου πω έχεις δίκιο στο ότι είναι σε αρχικό στάδιο κι όντως οι χορογραφίες είναι συνεχώς ίδιες! Ελπίζω μια μέρα να εξελιχθεί γιατί είναι πολλή ωραία γυμναστική!

      Διαγραφή
  2. Φουλια θα σε παρακαλεσω να βαλεις στην ''αντιδραση'' κατι αρνιτικο οχι οτι θα το αξιζε zumba αλλα μηλαω γενικα καλη τυχη με το κλαμπ σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ αφήνετε τα σχόλια σας! Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε τη γνώμη σας!